У Запорізькій області ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів та вантажівку з боєкомплектом

ВСУ дають гідну відсіч противнику

Військовослужбовці сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Як стало відомо, протягом минулої доби (3 червня) нашим воїнам на Запорізькому напрямку вдалося знищити:

• 20 осіб особового складу противника (ще 14 поранено);

• один танк;

• одну бойову броньовану машину;

17 одиниць автомобільної техніки.

Крім того, знищено один наглядовий пункт, два ворожі склади боєприпасів та вантажний автомобіль із боєкомплектом у місті Пологи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українка виборола одразу три "золота" на Чемпіонаті Європи. Українці показали добрі результати на Чемпіонаті Європи з тяжкої атлетики. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також про те, що 101 день повномасштабної війни: яка ситуація на фронтах. ЗСУ відбивають атаки окупантів і завдають шкоди ворогові. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що співпраця з ворогом: відомо, скільки справ відкрито проти колишніх поліцейських. Ігор Клименко заявив, що поліцейські мали прибути у певне місце дислокації. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що російський канал підтвердив , що окупанти крадуть з України метал та зерно (ВІДЕО). На російському федеральному каналі вийшов сюжет, у якому докладно розказано, як окупанти крадуть українську продукцію. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.