У Росії з’явилася серйозна проблема, а Україна отримала шанс на перемогу: про що мова

Росія незворотно видихається у війні з Україною, проте розраховує, що Україна поступиться швидше

У Росії виникли серйозні проблеми з мобілізаціним ресурсом, докази цього приводить політолог Михайло Басараб.

Зокрема, за його словами, сьогодні кремлівський диктатор Володимир Путін удвічі підвищив одноразову виплату тим, хто підписує контракт на "СВО". Окрім того, Держдума країни-агресора ухвалила закон про позбавлення громадянства іноземців, які отримали паспорти, але не хочуть ставати на військовий облік.

При цьому, як відзначив Басараб, командувач армії Кадирова Алаудінов поскаржився в ток-шоу Скабєєвої, що для досягнення відчутного успіху на фронті необхідно подвоїти або потроїти кількість особового складу. І тут же висловив скепсис, що цього можна досягти.

"Частка видатків на війну в бюджеті Росії вже дуже велика. Вони незворотно видихаються, але сподіваються, що ми поступимося швидше. Це аж ніяк не означає, що ворог став слабким і його буде легко здолати. Зазначені факти говорять тільки про те, що ми можемо і маємо перемогти РФ. Вони хоч і більші, але з величезною кількістю внутрішніх проблем", - підкреслив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін підписав указ про призначення одноразової виплати для військових, які підписали контракт із Міноборони РФ у період з 1 серпня до 31 грудня. Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков пояснив, навіщо глава Кремля Володимир Путін підвищив одноразову виплату новим контрактникам. При цьому він категорично заперечує, що таке рішення пов'язане із зміною завдань у зоні проведення "спеціальної військової операції".