У Росії вже ниють: є лише півтора-два місяці на обстріл України

Російські пропагандисти закликають російське керівництво віддати наказ про продовження обстрілу критичної інфраструктури України

Російські пропагандисти почали розповсюджувати тези про те, що російська влада надто добра до України, тому що масований обстріл українських міст припинився, а якщо він не буде продовжений, то Україна отримає від Заходу обіцяні системи ППО та українцям російські ракети та дрони будуть не страшні, отже, їхня українська інфраструктура вціліє і тил продовжить підтримувати армію на фронті. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Росія 1" висловив головний редактор російського журналу "Національна оборона", військовий експерт Ігор Коротченко.

"У нас є приблизно півтора-два, може три місяці, доки в Україну не почнуть прибувати принаймні обіцяні постачання радіолокаційних станцій, контролю повітряного простору та зенітно-ракетні комплекси, тому що ухвалено рішення про створення інтегрованої системи ППО України", – зазначив Ігор Коротченко.

Він висловився за те, щоб Росії продовжити завдавати ударів по критичним об'єктам інфраструктури України.

Дії та висловлювання президента РФ Путіна щодо обстрілів України Коротченко назвав добрими, у той час, коли стосовно України потрібно діяти жорсткіше, адже підтискає час і незабаром Україну не дістане.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в Інституті вивчення війни розповіли, чому президент Росії Путін оголосив про відмову від "часткової мобілізації".

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни готуються до чергового "жесту доброї волі" на Херсонщині.