У Росії вимагають початку другої хвилі мобілізації

Після понесених втрат в Україні рашисти шукають джерела для продовження війни

Рашисти, не бажаючи припиняти війну в Україні, шукають нових ресурсів для поповнення лав окупаційної армії. З новою заявою із цього приводу виступив колишній глава Роскосмосу Дмитро Рогозін. Про це повідомляють "Коментарі".

"Все ж потрібна друга хвиля мобілізації, але, вибачте, ми її вже проїхали, її треба було у грудні проводити. Тобто, у вересні перша, у грудні друга, потім, мабуть, у березні мала бути третя і так далі, - заявляє рашист. - Ну не можуть люди в окопах перебувати під дощем, у холоді, під обстрілами вже з хронічними захворюваннями без заміни та без ротації, це неправильно, так не воюють. Тому потрібна мобілізація, подобається це чи не подобається”.

Другий варіант, який пропонує рашист російському суспільству - формування так званої "Російської добровольчої армії" у складі Збройних сил Росії. Рогозін пропонує у її складі зібрати всіх охочих воювати проти України росіян, які зараз "розкидані фронтами".

"Виходить, що всі ці загони входять до відповідних полків, полки входять до дивізії, дивізії – до армії. Звичайно, чудово, що є добровольці по всьому фронту, але неправильно те, що вони розрізнені. Ми пропонуємо створити ударну добровольчу армію, у нас зараз добровольча бригада, треба армію створити. 45-50 тисяч людей ми наберемо досить швидко", - заявляє Рогозін, який підтримує війну Путіна в Україні.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про те, що втрати РФ досягли грандіозної позначки.

У Росії формують нову армію, яку можуть направити в Україну.

А Україна втратила у Бахмуті ще одну яскраву особистість.