У Республіканській партії натякнули, що Україні доведеться погодитись на переговори з РФ

Республіканці вважають, що Трамп хоче, щоб Україна мала більше важелів у переговорах з РФ

Американці повністю на боці України, як на боці України також Республіканська партія, але реальність така, то Києву доведеться погоджуватися на переговори, щоб покласти край цій війні. І кандидат у президенти США Дональд Трамп прагне зміцнити позиції України у можливих мирних переговорах із Росією. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив сенатор від Республіканської партії Марко Рубіо, повідомляє "NBC News".

"Я не на боці Росії, але, на жаль, реальність така, що шлях для України до закінчення цього (війни – ред.) – це врегулювання через переговори. Я хочу, ми хочемо, і я хочу вірити, що Дональд Трамп хоче, щоб Україна мала більше важелів у цих переговорах", - сказав Рубіо.

За його словами, адміністрація чинного президента США Джо Байдена також вважає, що російсько-українська війна, зрештою, має закінчитись переговорами.

"Ми сподіваємося, що коли настане час, українська сторона матиме більший вплив, ніж російська", - додав американський сенатор.

Читайте також на порталі "Коментарі" - як наголошує Politico, Трамп неодноразово стверджував, що Росія не зважилася б розпочати повномасштабне вторгнення в Україну, якби він обіймав посаду президента США. Він також неодноразово заявляв, що готовий вести переговори щодо припинення бойових дій, якщо знову стане господарем Білого дому.

Тепер Трамп загрожує тим, що у разі своєї перемоги на виборах він скоротить або повністю припинить допомогу Києву. Він також заявив, що не планує направляти американські війська "вмирати" на територію України, тим самим ще раз наголосивши на своєму критичному відношенні до поточних рішень щодо підтримки України з боку адміністрації президента Джо Байдена.