У Покровську влада більше не буде зустрічатися із містянами

Тимчасово призупинене проведення прийомів населення у Покровську

У Покровську та Покровській громаді тимчасово призупинили проведення прийомів громадян на 2024 рік місцевою владою Про це повідомили в Покровській МВА, інформує портал "Коментарі".

Зазначається, що зустрічатися з громадянами не будуть через ускладнення безпекової ситуації у Покровській міській територіальній громаді та проведення загальної евакуації.

Так, згідно з Розпорядженням начальника Покровської МВА від 19.09.2024 р.:

- проведення особистих, спільних і виїзних прийомів громадян та "прямих телефонних ліній" начальника Покровської міської військової адміністрації та його заступників на 2024 рік тимчасово призупинені.

Також призупинене проведення прийомів громадян і проведення телефонного зв'язку з населенням керівниками підприємств, установ, організацій Покровської міської територіальної громади.

Для пропозицій (зауважень), заяв (клопотань) та скарг, що адресуються органам державної влади і місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям, можна звертатися до відділу по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка та прилеглі населені пункти, де загалом живе близько 260 тисяч людей, матимуть проблеми з постачанням води через масований ворожий обстріл. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна.

"28 вересня росіяни критично пошкодили 2 об'єкти "Води Донбасу". Враховуючи великий обсяг пошкоджень відсутня технічна можливість відновлення роботи обладнання. Філашкін зазначив, що ОВА разом із місцевою владою працюють над налагодженням альтернативних можливостей водозабезпечення. Зараз тимчасово постачання технічної води здійснюється із річного водозабору КП Вода Донбасу.