У МЗС РФ знову сходять з розуму через Олімпійські ігри у Парижі: що кажуть

Марія Захарова заявила, що РФ не вторгалася в Україну

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова підтримала відмову російських спортсменів від участі в Олімпійських іграх у Парижі. Міжнародний олімпійський комітет (МОК) дозволив деяким представникам країни-агресора брати участь в Іграх, але без прапора та гімну.

У своєму коментарі, який наводить Р-Спорт, Захарова звинуватила цивілізований світ у "расизмі, нацизмі, націоналізмі та знищенні спорту". Вона заявила, що Росія не воює з Україною, а веде боротьбу з Заходом, який нібито агресує проти Росії.

"Я чую багато чого про політизацію спорту, і маю своє бачення з цього приводу. Тут дві причини. Перше, це справжній расизм, націоналізм, нацизм, коли за ознакою крові та географічної приналежності людей усувають від чогось, позбавляють прав.

А другий момент – це знищення світового спорту. Якщо країну, яка дала стільки світовому спорту, спортсменів, атлетів, тренерів, спортивних об’єктів, двічі проводила на найвищому рівні Олімпійські ігри, усувають від світового спорту, то це означає, що світовий спорт руйнують.

Білорусь проходить те саме, знущаються зі спортсменів. За що? З одного боку ми чули рідкі й безмозкі пояснення про агресію. Тільки ми чудово розуміємо, що це не агресія Росії щодо України, а війна Заходу щодо нашої країни", — заявила Захарова.

У мережі зі слів Захарової лише посміялися. Користувачі знову відзначили її любов до міцних алкогольних напоїв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пєсков прокоментував ідею Макрона про "олімпійське перемир'я". Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Росія не отримувала жодних офіційних пропозицій від президента Франції Еммануеля Макрона щодо встановлення перемир'я на час проведення Олімпійських ігор у Парижі.