У Москві серія вибухів: довелося закрити три аеропорти

Москва пережила чергову атаку невідомих безпілотників

У ніч на 10 вересня російська влада відрапортувала, що вдалося збити 14 безпілотників, які летіли на Москву. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив мер Москви Сергій Собянін.

Зазначається, що безпілотники збили у міських округах Подільськ, Раменське, Люберці, Домодєдово та Коломна.

Сергій Собянін також розповів, що на місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події.

За його словами, усі сім безпілотників летіли на Москву.

Російські ЗМІ повідомили, що аеропорти "Шереметьєво", "Домодєдово" та "Внуково" закриті, оголошено план "Килим".

Через якийсь час Сергій Собянін написав, що міському окрузі Домодєдово ППО нібито збило ще двох безпілотників, які летіли на Москву.

Зазначається, що серія вибухів також пролунала у підмосковному Жуковському. Очевидці розповіли, що чули щонайменше 10 гучних вибухів у небі.

Уламки одного із збитих БПЛА впали на проїжджу частину вулиці. Наразі інформації про постраждалих немає.

Жителям підмосковного Раменського також цієї ночі було неспокійно. Вони в мережі повідомляють, що уламки одного з БПЛА потрапили до житлової багатоповерхівки, внаслідок чого виникла пожежа.

Пізніше з'явилася інформація про ще два будинки, в які нібито потрапили уламки безпілотників.

Крім цього, постраждав аеропорт "Жуковський", який неподалік Москви. тут навіть Собянин визнав, що у аеропорту ліквідують пожежу.

Читайте також на порталі "Коментарі" - до чого призвели дискусії: Зеленський відповів, чи зняв Захід обмеження на удари по Росії.