У Міноборони розповіли, скільки Україна втрачає бійців щодня вбитими та пораненими

кремль продовжує тиснути масою

Міністр оборони України Олексій Рєзніков повідомив про ситуацію на фронті. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Міністр оборони зазначив, що зараз ситуація на фронті важка, а також розповів скільки бійців Україна втрачає щодня вбитими та пораненими.

" Щодня до сотні наших бійців убито і до 500 поранено.", - повідомив Резніков.

За словами Олексія Резнікова, кремль продовжує тиснути масою, буксує, зазнає потужного опору, зазнає величезних втрат, проте поки що має сили для просування на окремих ділянках фронту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Кадирова заговорили про кінець війни в Україні – назвали терміни. При цьому "кадировці" залишатимуться на війні в Україні до її кінця. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що війна змінить увесь світ, а не лише Україну: чому це так – як змусити російських піти. Початок широкомасштабної та віроломної війни Росії проти України запустив незворотні процеси змін у всьому світі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував, що на яких ділянках східного фронту росіяни можуть активізувати наступ, - британська розвідка. Росія активізує наступ на півдні Харківської області біля Ізюму. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляв про те, що ЗСУ знищили російський опорний пункт та три склади боєприпасів у Херсонській області. Переважна тактика ворога – артилерійсько-мінометні дуелі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.