У Міноборони РФ ейфорія: Шойгу вигадав, як утриматися на посаді міністра

ЗСУ продовжують давати відсіч російській армії на Донеччині, Шойгу доводиться видавати фейкові успіхи, хапаючись просуванням окупантів

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу, який ніяк не може виконати поставлені Путіним завдання, знову відрапортував, що російські окупанти встановили повний контроль над селищем Піски Донецької області, яке розташоване неподалік Донецького аеропорту. Бої за селище справді практично не припиняються і від селища через шквал ударів російської артилерії мало що залишилося. Але тільки Сергій Шойгу забув, що в його відомстві вже мінімум чотири рази раніше хвалилися про взяття Пісок. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки в Telegram.

Сергій Шойгу прозвітував, що російська армія встановила повний конороль над селищем Піски 2 вересня. Але до цього вже щонайменше троє людей говорили про те, що Росія окупувала Піски.

Шойгу варто нагадати, що росіяни вихвалялися захопленням Пісок майже місяць тому. Тоді це зробив 4 серпня замполіт батальйону 11 полку так званої "ДНР". Вдруге про "переможне захоплення" заявив представник Міноборони Росії Ігор Конашенков.

Не упустив можливості похвалитися "успіхом" російських військових глава Чечні Рамзан Кадиров. Він 21 серпня розповів про нібито захоплення Пєсков.

Варто зазначити, що тепер Сергію Шойгу тільки й доводиться, що вигадувати фейкові успіхи намагається втриматися на посаді міністра.

За даними Генштабу ЗСУ, росіянам досі не вдалося встановити повний контроль над селищем Піски. Там справді йдуть запеклі бої, але ЗСУ дають відсіч агресору.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кому адресовані нові погрози Медведєва – причому тут розпад Росії та ядерний шантаж.