У Мелітополі зранку було дуже голосно

Вибух у Мелітополі чули навіть навколишні села.

Сьогодні у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області пролунав вибух у районі залізничного депо. Це не вперше лунають вибухи у цьому районі міста. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Ранок для ворога почався зовсім негарно - у місті пролунав надпотужний вибух, який чули навіть у навколишніх селах. Цей вибух був поблизу залізниці та залізничного депо", - розповів Іван Федоров.

За його словами, ворог там концентрує техніку та боєприпаси.

"І на базі депо розмістив ремонтну базу, яка вже страждала на вибухи, але ще не повністю зруйнована", - додав мер Мелітополя.

Іван Федоров пообіцяв розповісти деталі "бавовни" пізніше.

Читайте також на порталі "Коментарі" – глава Пентагону наказав переглянути механізм доступу до розвідданих.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що розгорнута Кремлем кампанія зі знищення національної ідентичності українців стала посиленням ксенофобії щодо нацменшин усередині самої Росії. Чи згодні з таким твердженням? Чи може це послабити країну-агресора? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – звідки Угорщина має таку приязнь до Росії – чи є в ЄС реальні важелі на це вплинути. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.