У Кремлі відреагували на погрози Трампа вдарити по Москві

Речник Кремля Дмитрій Пєсков не спростував інформацію, що Трамп пригрозив Путіну завдати удару по Москві через війну в Україні.

Дональд Трамп заявив, що під час розмови з російським диктатором Володимиром Путіним пригрозив йому ударом по Москві, якщо той і надалі "переслідуватиме" Україну. На заяви Трампа відреагував речник Кремля Дмитрій Пєсков. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Дмитрій Пєсков відповідаючи на пресконференції у Кремлі щодо погроз Трампа Путіну заявив про "багато гарячих та емоційних заяв" колишнього президента США. Далі речник Кремля наголосив, що Москва не планує публікувати розмови Путіна з іншими політиками, однак не спростував слова Трампа про можливість завдати удару по Москві.

"У Кремлі вважають за краще не надавати публічності змісту розмов на найвищому рівні. Цілий ряд світових лідерів не дотримуються інформаційної гігієни, це на їхній совісті", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, що в інтерв’ю The Wall Street Journal Дональд Трамп розповів, як він пригрозив вдарити по Путіну "так сильно, що ти навіть не повіриш". За його словами, "я завдам удару прямо по центру чортової Москви". Трамп наголосив, що вважає російського диктатора своїм другом, однак у випадку агресії проти України "не буде мати вибору" та збирається "зняти ці чортові куполи з голови" Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп після розмови з Путіним відправив таємний вантаж у Росію. Крім того, лідер республіканців радився з російським диктатором щодо можливості надіслати Україні зброю.

Також "Коментарі" писали про Трампа, який заявив про наближення глобальної війни.