У Кремлі видали нову абсурдну заяву: чому насправді Україна хоче повернути Донбас

У новому посту Медведєва традиційно не обійшлося без згадки про "неонацисти"

Одіозний заступник секретаря Радбезу РФ, колишній президент Росії Дмитро Медведєв видав нову маревну заяву про "чужий Донбас" і "київські неонацисти". Як передає портал "Коментарі", своїми аргументами екс-президент РФ традиційно поділився у себе в Telegram.

"Чому київські неонацисти так прагнуть повернути зовсім чужий для них Донбас? Чому їх відчайдушно підтримують у цьому всі скажені тварини, які сьогодні охороняють західний світ: від напівдохлого пса Байдена до нікчемних гомункулів, що стоять біля смердючого корита у так званій Прибалтиці? Причина є банальною: потрібні гроші. Бабло – чи лаве, іншими словами. І злочинній кліці Зеленського, що прокралася вщент, яка привела економіку вмираючої країни до катастрофи, але якій потрібно буде оплачувати рахунки спонсорів кривавої бійні, і самим спонсорам, які паразитують на тілі України, що розкладається", - видав давній соратник Путіна.

Медведєв також назвав президента Володимира Зеленського "хворим на кокаїновий хлопчик у брудній зеленій футболці" і пригрозив, що "хлопця скоро не буде".

За версією Медведєва, Донбас Україні нібито потрібен для того, щоб мати доступ до корисних копалин знищених та розмародених російськими окупантами шахт.

Наводячи сумнівні дані про корисні копалини України, Медведєв заявив, що "в землях бандерівських западенців ресурсів" лише на $723 млрд, що нібито не перевищує 5% усіх запасів.

"Щоб отримати заповітний доступ до корисних копалин, західні паразити без сорому совісті вимагають від своїх підопічних війни до останнього українця. Вони вже прямо і без сорому озвучують такі плани. Типу, платити за боргами доведеться дуже скоро...", - додав Медведєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Медведєв зізнався як Росія використовує Telegram проти України.