У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку

Захисники України знешкодили ворожі ДРГ

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Донецькому напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ.

Як інформує Генштаб, на Донецькому напрямку противник за підтримки артилерії намагається блокувати місто Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автодороги Лисичанськ – Бахмут. Здійснював обстріл цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Лисичанськ, Верхньокам'янка, Сіверськ та авіаудар по району Лисичанського нафтопереробного заводу.

"Для підтримки наступальних дій у районі населеного пункту Верхньокам'янка задіяли диверсійно-розвідувальні групи." – повідомляє Генштаб.

Проте наші воїни їх виявили та знешкодили. Залишки ДРГ відійшли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що НАТО готуватиметься до війни з РФ: про що говорять гучні рішення Альянсу - який тепер курс. Анонс Столтенберга здійснився - НАТО прийняло справді історичні рішення. Докладніше про це читатйе в нашому матеріалі.

Читайте також про те, що за останні 8 днів вже третя авіакатастрофа: у Якутії розбився гелікоптер Мі-8 – подробиці. Борт займався гасінням лісових пожеж у тайзі. Читайте про це в нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що масштабний обмін: з полону звільнено захисників з Азовсталі та інших підрозділів. З полону звільнено тяжко поранених захисників з Азовсталі та інших підрозділів.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Британії зняли інтригу, розповівши, коли відбудуться переговори України та Росії. Лондон, як і раніше, проти "хибного світу" з Росією.