У Дніпрі та області пролунали вибухи: повідомляють про загиблих (ОНОВЛЕНО)

В області під час тривоги пролунали вибухи

У Дніпрі та Кам’янському пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Моніторингові канали повідомляли про виходи балістики з російського Таганрогу.

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що вибух був у Кам’янському районі.

"Прошу – до відбою нічого не викладаємо. Інформаційна тиша", – написав голова ОВА.

Пізніше він повідомив, що у Кам’янському районі є загиблий через балістичну атаку, не минулося і без постраждалих.

ОНОВЛЕНО: Сергій Лисак о 12:41: "Станом на зараз відомо про потерпілого з опіками. Його госпіталізували – надають всю необхідну медичну допомогу. Лікарі оцінюють стан постраждалого як середній.

Щодо загиблого, то ним виявився 38-річний чоловік. Співчуття рідним і близьким…"

МВС України о 16:12: Унаслідок атаки по Кам’янському району загинув 38-річний чоловік та, попередньо, ще 2 людини поранені.

Є руйнування на одному з підприємств, виникла пожежа.

Ліквідація наслідків ворожого обстрілу триває. На місці працюють усі необхідні служби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російський блогер завербував мешканця селища, щоб коригувати удари по Запоріжжю

Зловмисник допомагав окупантам підготувати нові серії ракетно-дронових ударів по прифронтовій території регіону. Під прицілом ворога були місця найбільшого зосередження особового складу та військової техніки Сил оборони, які залучені до бойових операцій на південному фронті.

За матеріалами Служби безпеки суд призначив йому 15 років тюрми з конфіскацією майна, а саме квартири в обласному центрі та автомобіля.

Як встановило розслідування, ворожим поплічником виявився мешканець одного з прифронтових селищ регіону, який був дистанційно завербований фсб через блогера Юрія Подоляку. Деталі – за посиланням.

Читайте також: У Києві вночі побили військового митрополита: напад міг бути спланованим

Сьогодні вночі невідомі побили митрополита Кримського та Симферопольського Климента, який прибув до Києва на запрошення "Кримської Платформи".

Крім того, що він служить в церкві, Климент також є військовослужбовцем Збройних Сил України. За словами Климента, по приїзду до Києва, близько 23:00 він йшов в напрямку Михайлівського монастиря, де в нього є келія. Троє людей біля монастиря зупинили його і почали бити. Він стверджує, що для того, щоб священник зупинився, хтось з трьох сказав: "Владико, благословіть!"

Що кажуть у поліції – читайте за посиланням.