Телеканал СТБ скасував прем'єру серіалу з російським актором: що відомо про скандал

Представники телеканалу СТБ заявили, що їм потрібно "провести додаткові консультації"

Днями навколо серіалу "Останній лист коханого" виникла скандальна історія. На телеканалі СТБ випустили рекламу, де відзнятий актор з РФ Прохор Дубравін. Але його обличчя, використовуючи сучасні технології, замінили на зображення вже українського артиста Дмитра Саранскова.

Глядачі негативно відреагували на таку креативність вітчизняного телеканалу й звинувачують керівників компанії, стверджуючи, що в час військового вторгнення для них "гроші не пахнуть".

На даний час на сторінці каналу СТБ з'явилось повідомлення, де зазначено наступне:

"Телеканал СТБ прийняв рішення відкласти показ українського серіалу "Останній лист коханого". Мовник проведе додаткові індустріальні консультації для обговорення та ратифікації використання цифрових технологій в контенті, в тому числі зважаючи на кращий міжнародний досвід".


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що СТБ замінив актора з РФ на діпфейк, а той у відповідь поглумився з українців. Кіноактор з РФ Прохор Дубравін прокоментував скандал, що мав місце на телеканалі СТБ і пов'язаний з серіалом де він знімався. Актора замінили на діпфейк, але це його тільки розсмішило. В соцмережах Дубровін пише, що йому відомо про це. Один з підписників надіслав йому інформацію зі ЗМІ. Але актор подумав, що це непорозуміння. Але представник РФ вияснив, що йому найшли заміну. . Тому Дубравін почав глумитись. Коментар артиста розділив користувачів. Одні написали, що Дубравіну не варто дивуватись, адже в Україні не хочуть навіть чути про представників РФ. Інші дотримуються думки, що серіал з Дубровим ліпше було б не показувати. Адже трейлер до серіалу "Останній лист коханому"", де видно заміну, викликав чимале обурення. Глядачі дотримуються думки, що представники телеканалу вчинили неправильно.