Танки, БТРи, БМП, піхота на мотоциклах: Росія пішла в рекордний наступ колонами (ВІДЕО)

Бійці 46 аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ встановили особистий рекорд за кількістю знищеної російської бронетехніки за один день активних боїв.

12 вересня російські окупанти здійснили масований наступ на позиції українських військових на ділянці відповідальності 46 аеромобільної бригади ЗСУ. Як повідомляє 46 ОАеМБр десантно-штурмових військ, атака тривала з 05:45 ранку до опівдня і включала 4 хвилі атак з використанням 46 одиниць техніки, серед яких були танки, БТРи, БМП та піхота на мотоциклах.

"Танки, БТРи, БМП, піхота на мотоциклах – загалом на нас перло 46 одиниць броньованих і не дуже транспортних засобів. І рекорд було встановлено! Такої кількості знищеної та пошкодженої за один день ворожої техніки на напрямку відповідальності 46 бригади ще справді не було", - йдеться у повідомленні.

Українські військові відбили цей наступ, встановивши рекорд за кількістю знищеної та пошкодженої ворожої техніки. Серед знищених російських машин – 9 бойових машин піхоти, 2 танки, 2 бронетранспортери та 2 мотоцикли. Окрім цього, було виведено з ладу 11 БМП.

Українські десантники запевнили, що ті вороги, які змогли втекти, можуть очікувати на нову зустріч із ними в майбутньому.

"Хто з ворогів устиг вчасно накивати п’ятами, тим, вважай, пощастило – поживуть іще. Але недовго, до наступної гарячої зустрічі!", – запевняють десантники.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ГУР знищили російський літак над Чорним морем. Під час операції в акваторії Чорного моря воїни спецпідрозділу ГУР МО України знищили російський бойовий літак Су-30СМ влучанням з ПЗРК.
Повідомляється, що винищувач, який упав у море, належав до складу 43 окремого морського авіаційного полку вкс рф, який базується на аеродромі міста Саки у тимчасово окупованому Криму. Окупанти втратили зв’язок зі своїм бойовим бортом 11 вересня 2024 року близько 5 ранку. Орієнтовно через три години росіяни розпочали пошуково-рятувальну операцію із залученням літака Ан-26, а також гелікоптерів Мі-8 та Ка-27.