Стало відомо, скільки "шахедів" у новорічну ніч знищила українська ППО

Сили протиповітряної оборони у новорічну ніч збили 45 ворожих дронів

У новорічну ніч сили протиповітряної оборони збили 45 ворожих іранських дронів "Shahed-131/136". Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Повітряні сили ЗСУ.

Відомо, що у ніч на 1 січня росіяни намагалися атакувати Україну дронами, але сили ППО та інші підрозділи українських військ знешкодили ворожі цілі.

Відтак, Збройні сили України знищили 13 російських дронів ще у 2022-му, а 32 "шахеди" - новому році.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у новорічну ніч росіяни обстріляли Херсон та залишили людей без світла. Через обстріли росіян у новорічну ніч жителі Херсону та навколишні села лишилися без світла. Стало відомо, що російські окупанти вдарили по об'єкту критичної інфраструктури. Відтак, без електропостачання – центр міста, мікрорайон ХБК, Білозерка, Камишани та інші села. Голова ОВА повідомив, що найближчим часом енергетики розпочнуть ремонтні роботи.

Також "Коментарі" писали про те, що Буданов назвав максимум ракетних атак, на які ще здатний агресор. Запасів крилатих ракет у Росії залишилося на дві-три масовані атаки по Україні. На одну ракетну атаку росіянам знадобиться півтора-два місяці для того, щоб зробити необхідну кількість крилатих ракет. Окупанти постійно збільшують інтервали між ракетними атаками та зменшують кількість ракет у кожному із залпів. На його думку, їх запасу залишилося на дві подібні атаки. Кирило Буданов також поділився думкою. що росіянам не потрібне місто Бахмут, за яке вони проливають кров. Бо ж міста такого вже немає на карті, від нього нічого не залишилося.