Стало відомо, що у таємних пунктах плану перемоги

Представник Офісу президента Михайло Подоляк розповів про таємні додатки до плану перемоги Зеленського.

Президент України Володимир Зеленський представив план перемоги, який складається з п’яти основних пунктів та трьох таємних додатків. Ймовірно, таємні пункти стосуються кількості зброї, яка має бути надана Україні.

Під час виступу у Верховній Раді Володимир Зеленський озвучив основні пункти плану перемоги:

  • 1. Запрошення України до НАТО
  • 2. Зміцнення оборони
  • 3. В Україні розміщують комплексний неядерний пакет стримування від РФ
  • 4. Посилення санкцій проти РФ та розвиток потенціалу в Україні
  • 5. Після закінчення війни українські військові можуть ділитись досвідом з іншими країнами Європи та НАТО.

Крім того, за словами Зеленського деякі пункти плану перемоги містять таємні додатки про які публічно не будуть говорити.

За словами представника Офісу президента Михайла Подоляка, таємні додатки будуть містити кількість зброї, яку хоче отримати Україна.

"Це все, що стосується математичної складової: яка кількість зброї, в якому вигляді має бути надана Україні", — сказав Подоляк.

За його словами, план перемоги чіткий і тепер партнери мають вирішити, чи готові вони допомагати, або "всі разом капітулювати", адже Україна буде продовжувати війну в будь-якому разі. Очікується, що таємні додатки до плану перемоги будуть передані в руки деяких лідерів партнерів України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський пояснив, як партнери відреагували на стратегію перемоги України у війні.

Також "Коментарі" писали про скандальну заяву президента Нікарагуа про Володимира Зеленського.