Стало відомо, куди вже не виїжджають рятувальники у Покровську

Внаслідок обстрілу fpv-дроном у Покровську пошкоджено приватний будинок

Ворог продовжує завдавати ударів по Покровській громаді, застосовуючи при цьому різні типи озброєння. За минулу добу відбулось влучання у житловий сектор. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації.

9 жовтня о 14:00 fpv-дроном пошкоджено приватне домогосподарство у північно-східній частині Покровська. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Крім того, громада все більше засмічується вибухонебезпечними пристроями. Через небезпечну складову відпрацювати великий обсяг виявлених ВНП неможливо. Виїзд фахівців ДСНС заборонений, зазначають в МВА.

"Просимо місцевих жителів та гостей громади бути уважними та обережними. Загроза для життя та здоровʼя щоденно зростає. Залишатись в громаді вкрай небезпечно! Евакуюйтеся!". – наголошує місцева влада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У місті під Покровськом критична ситуація: що каже влада

Починаючи з 18 вересня, через ворожий обстріл місто Родинське на Донеччині залишається без електропостачання. Через це неможливо забезпечити сталу роботу систем водопостачання та мобільного зв'язку для жителів міста. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, інформує портал "Коментарі".

Відновлення електропостачання залежить від ремонту електромереж, які належать ДП "Регіональні електричні мережі".

Облдержадміністрація звернулась до оператора системи розподілу з закликом якнайшвидше виконати ремонт і відновити електропостачання у місті. До вирішення питання підключені Міністерство енергетики України, Держенергонагляд та НКЕРКП. "Тримаю це питання на особистому контролі", – зазначив очільник ОВА.