Спецпризначенці ГУР добралися до російської техніки в Сирії: яку жирну ціль уразили (ВІДЕО)

Українські спецпризначенці знищили базу росіян в Сирії

Українські спецпризначенці добралися до російської техніки, яка розташована у Сирії. Як повідомляє видання KyivPost, бійцями спецпідрозділу "Хімік" Головного управління розвідки Міністерства оборони було завдано удар по російській базі у Сирії.

Як відзначає видання, ціллю спецпризначенців ГУР була військова техніка росіян, що знаходиться на аеродромі Кувейрес, на схід від Алеппо. Росіяни захопили його ще у 2015 році.

На відео видно, як бійці ГУР Міноборони спершу знищують російський комплекс РЕБ, а після цього дронами атакують російські військові обʼєкти на самому аеродромі.

Видання відзначає, що удар було завдано наступного дня після зустрічі кремлівського диктатора Володимира Путіна з президентом Сирії Башаром Асадом у середу, 24 липня.

Окрім того, співрозмовник Kyiv Post в українській розвідці розповів, що аеродром Кувейрес також використовували для тренування та відправлення іноземних найманців на війну проти Україну.

При цьому відомо, що у травні минулого року голова Гур Сіноборони Кирило Буданов пообіцяв, що спецпризначенці будуть "вбивати росіян будь-де по всьому світу до повної перемоги України".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ніч на 31 липня українські військові завдали удару по складу зберігання озброєння та військової техніки РФ під Курськом. За даними військових, спостерігалася робота ворожої ППО та вибухи у точках прицілювання. У Генштабі підкреслили, що бойову роботу вели певні підрозділи зі складу сил та засобів ВМС Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Детальна інформація щодо результату ураження уточнюється.