Сьогодні вранці окупанти завдали повторного удару по рятувальникам та медикам на Сумщині

Рятувальники прибули для порятунку людей після першого обстрілу

Сьогодні вночі та рано-вранці, 17 жовтня ворог атакував FPV дронами Зноб-Новгородську громаду Сумської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Сумської ОВА.

Внаслідок обстрілу сталася пожежа в квартирах мешканців двоповерхового будинку, також зайнявся легковий автомобіль.

Під час надання допомоги людям рятувальниками та медиками, росіяни здійснили повторні удари, спрямувавши FPV-дрони на автівки екстрених служб: швидку і пожежний автомобіль.

Техніка постраждала, але попри все, людей вдалось врятувати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська атака на Київ: що відомо

Російська армія вночі знову атакувала столицю України ударними безпілотниками. На Київ російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків. Про це йдеться у повідомленні начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попко, інформує портал "Коментарі".

З вчорашнього вечора і протягом ночі повітряну тривогу у місті оголошували 4 рази, сумарно небезпека тривала три з половиною години. Крім загрози БпЛА одна з тривог була повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї.

"Внаслідок злагодженої роботи протиповітряної оборони та інших складових сил оборони, всі російські БпЛА які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили)", – йдеться у повідомленні. Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок.