Сирський прокоментував ситуацію на Курщині: у чому окупанти мають перевагу

Головнокомандувач працював на кордоні України та росії

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський працював у військових частинах та підрозділах, які діють на Сумщині та у Курській області рф, де українські воїни хоробро і ефективно виконують бойові завдання. Про це повідомили у Генштабі, інформує портал "Коментарі".

Сирський зазначив, що незважаючи на всі спроби противника перехопити ініціативу ситуація залишається під нашим контролем.

"Провів роботу безпосередньо на командних пунктах бригад. Заслухав командирів бригад та їх пропозиції щодо подальших дій, надав допомогу в вирішенні проблемних питань. Враховуючи оцінку обстановки, прийняв низку рішень спрямованих на упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат.

Попри перевагу окупантів у живій силі та техніці, майстерність та професіоналізм українського війська не дають російському агресору досягнути мети", – наголосив Головнокомандувач.




Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти відвоювали позиції у Курській області: на кордоні діють чеченці

Російські війська нещодавно просунулися в межах головного українського виступу в Курській області та продовжили бойові дії у цьому районі 19 жовтня. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW), інформує портал "Коментарі".

Геолокаційні кадри, опубліковані 18 жовтня, показують, що російські війська нещодавно просунулися на захід від Російської Конопельки (на схід від Суджі). Пропагандистські військкори заявили, що підрозділи російської 106-ї повітряно-десантної (ВДВ) дивізії захопили і очистили Любимівку (на південний схід від Коренево) і що російські війська захопили Леонідово (на південний схід від Коренево) і просуваються до Малої Локни (обидва на південний схід від Коренево). Блогери також заявили, що російські війська просунулися в районі Мартинівки (на північний схід від Суджі) і захопили більшу частину та частково оточили Плехово (на південний схід від Суджі).

Детальніше – за посиланням.