Сили оборони вдарили по місцю навчання окупантів (ВІДЕО)

Українські військові накрили полігон окупантів, де ті проходили навчання

Силами оборони Півдня України виявлено та уражено місце навчання особового складу ворожих військ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відео Сил оборони півдня у Фейсбук.

Зазначається, що на момент ураження на даній території перебувало близько двох десятків окупантів.

По відео можна зрозуміти, що наші військові вдарили касетними боєприпасами, можливо ATACMS. Де саме відбулося ураження противника – не повідомляється.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Росіяни готують новий наступ на черговій ділянці фронту

За даними аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), російські окупанти ведуть підготовку до нових наступальних дій на південній ділянці фронту.

Російські війська провели наземні атаки на заході Запорізької області в районі Малої Токмачки та Новоданилівки 14 та 15 жовтня. Повідомляється, що підрозділи російської 4-ї військової бази діють у районі Кам'янського (на північний захід від Роботино), а підрозділи 1141-го артилерійського полку діють у районі Вербового.

Представник української групи військ "Хортиця" полковник Владислав Волошин повідомив 15 жовтня, що російські війська проводять регулярні ракетні та безпілотні удари, контрбатарейний вогонь та наступальні дії на півдні України, але не накопичують сили для великомасштабних наступальних операцій у цьому районі. Волошин заявив, що найбільша активність російських військ на півдні України спостерігається в районі між Великою Новосілкою та Приютним, а також у районі Орєхова та Гуляйполя.

Волошин заявив, що російські війська перекидають особовий склад на передові позиції та готуються до наступу в районі Роботино, але не перекидають у цей район підрозділи з інших ділянок фронту.