Штурм росіян на Харківщині провалився (ВІДЕО)

«Спартан» знищив техніку та взвод піхоти окупантів

На Харківському напрямку противник здійснив чергову спробу штурму та намагався просунутися до українських позицій малими групами. Втім, завдяки діям воїнів "Спартану" російський штурм не вдався. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію оперативно-тактичного угруповання "Харків".

Аеророзвідники бригади виявили переміщення особового складу противника та миттєво нанесли вогневих уражень ударними дронами та скидами з БПЛА.

Унаслідок влучної роботи штурм росіян зупинено. Ворог втратив техніку, зокрема БМП, та взвод піхоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Розвідники знищили ворожий літак Ту-134 (ВІДЕО)

У ніч з 12 на 13 жовтня 2024 року в росії згорів літак Ту-134, що належав до 117-го військово-транспортного авіаполку збройних сил держави-агресора. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України зранку 14 жовтня, інформує портал "Коментарі".

Нищівна пожежа спалахнула на російському військовому аеродромі “орєнбурґ-2”, де базувався Ту-134. Такі радянські борти використовуються, зокрема, для транспортування керівного складу міністерства оборони рф. "ГУР МО України нагадує ― кожен злочин проти українського народу матиме належну відплату", – зазначили у розвідці.

Читайте також: ГУР руками українських підпільників знищило окупантів у тимчасово окупованому Мелітополі

1 жовтня 2024 року, у День захисників та захисниць України, поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.