СБУ проводить черговий обшук українського волонтера, цього разу навідались до Олександра Антонова

СБУ проводить обшук у волонтера, громадськість критикує дії служби.

СБУ знову переслідує волонтерів та проводить обшуки. 17 вересня працівники української служби безпеки завітали з обшуком до Олександра Антонова. Про це повідомляє колишній народний депутат Олександр Черненко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє Олександр Черненко, СБУ не засвоїли обурення від суспільства й надалі переслідує українських волонтерів. Черненко заступається за Антонова та говорить, що волонтер з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну був у лавах ТерОборони, а також доставляв гуманітарну допомогу в постраждалі міста Київщини, насамперед це Бородянка, Гостомель та Буча.

Далі колишній депутат у своєму пості критикує керівника СБУ Артема Бондаренка, який завідує Києвом та областю. За словами Черненка, той просидів перші дні війни у Львові. Та говорить, що варто такі зусилля направляти на пошуки коригувальників вогню, колаборантів та представників проросійських партій в Україні. Далі він повідомляє, що для СБУ головні вороги сьогодні це церква та волонтери.

Черненко наголосив, що українська громадськість запам’ятає такі кроки службовця СБУ.

Українське суспільство і раніше категорично не сприймало несправедливість з боку влади і та силовиків. А зараз - і поготів. Відповідати доведеться дуже скоро. – написав колишній депутат Олександр Черненко.

Це вже не перші обшуки волонтерів, які проводять українські служби безпеки, раніше, 8 вересня вони навідались у помешкання волонтерів Святослава Літинського та Назарія Островського, які проживають у місті Львів.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляли про те, що заблокували дві ботоферми в Україні.

Також, "Коментарі" писали, що син відомого адвоката втік за кордон прикинувшись волонтером.