Рятуйте життя: у ВР закликали мешканців кількох населених пунктів негайно евакуюватися, бо там біда

Мешканців Покровська, Мирнограда, Селидового закликають негайно рятувати свої життя і евакуюватися

Нардеп Мар’яна Безугла відзначила, що її питають про те, куди потрібно евакуюватися і просять надати маршрут з пунктом призначення і помешканням. За її словами, вона не може на ці питання відповісти негайно.

"Варіанти є. Вивезуть. Далі — в громадах по Україні, закордоном. Подалі від небезпеки — це апріорі гарний вибір. Виїжджайте з Покровська, Мирнограда, Селидового, Новоекономічного, Новогродівки і всього, що поруч, якомога швидше", - відзначила нардеп.

За її словами, ЗСУ втрачають села у Донецькій області. Останні два тижні, каже вона, на Покровському напрямку, зокрема, вчора — в Селидовому, наприклад.

"Тому просто прислухайтесь — виїжджайте! Рятуйте життя. Там коїться біда", - заявила нардеп.

Безугла також нагадала гарячу лінію щодо евакуації в усій Донецькій області: 0-800-500-121.

Наостанок вона додала, що жителям Курахового теж варто замислитися і не відкладати з евакуацією.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Донецькій області склалася критична ситуація. Окупаційні війська отримали вказівку вийти на адмінкордони області і для цього не шкодують ні сил, ні засобів. Зокрема, відомо, що загарбники наближаються до Мирнограда. За інформацією нардепів, станом на кінець минулого тижня ворог знаходився за 5 км від міста. Саме тому населення закликали терміново виїхати з цього населеного пункту поки ще є така можливість. Також важка ситуація склалася і в Покровську, до якого ворог теж наближається. Саме тому, у ВР закликають місцеве населення також терміново виїхати. При цьому, військові експерти вважають, що протягом кількох наступних тижнів буде вирішуватися доля як Мирнограда, так і Покровська.