Рятувальна операція після атаки дрона у Старокостянтинові: 40 осіб евакуйовано

Пожежі в готелі та будинку оперативно ліквідовано рятувальниками

Сьогодні, окупанти завдали чергового удару по Хмельницькій області. Ворог атакував ударним безпілотником типу "Shahed". Про це повідомляє ДСНС в Хмельницькій області.

Евакуація після атаки: 40 людей врятовано

У результаті чергової атаки ворожого дрона, уламки пошкодили готель і двоповерховий будинок, спричинивши пожежі. Рятувальники швидко ліквідували загоряння, запобігши його поширенню на інші будівлі. Із пошкоджених споруд було евакуйовано 40 осіб, яких надзвичайники вивели у безпечні місця.

Повторний обстріл

Коли рятувальні роботи ще тривали, ворог завдав повторного удару по території. На цей раз постраждав магазин ритуальних послуг, розташований неподалік місця попереднього влучання. Попри загрозу, особовий склад ДСНС встиг відійти на безпечну відстань.

Знаючи підступність російських окупантів, особовий склад ДСНС відійшов на безпечну відстань. Тож, на щастя, ніхто з надзвичайників не постраждав, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 24 жовтня окупанти вдарили по місту Куп’янськ, попередньо, ОДАБ-1500. Авіабомба влучила біля магазину на ринку. П’ять жінок і двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Частково зруйнована двоповерхова будівля на ринку, пошкоджено 12 торгівельних кіосків, дитсадок, житлові будинки, адміністративна будівля.На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. Перші кадри з місця події – за посиланням.

Крім того, сьогодні сталася чотирнадцята повітряна атака російських збройних сил на Київ з початку жовтня. Вже звично для ураження мирного цивільного міста ворог застосував БпЛА. Місце запуску дронів – курська область, а на столицю безпілотники заходили переважно з північного і північно-східного напрямку. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, інформує портал "Коментарі".