Розлюднення чи справедлива емоція: чому українці радіють теракту в Москві

Експерт пояснив мотиви тих, хто піднімає дискусії про розлюднення українців

Росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак.

"Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", - зазначив Олег Постернак.

Політтехнолог вважає, що українці мають повне право на емоцію відплати та оцінку теракту в "Крокусі" як справедливу.

"Росіяни - цивільна маса держави, яка воює проти українців і України. Вони підтримують у переважній більшості війну і фізичне винищення українців. Вони посіяли кривавий молох війни. Вони є співучасниками державного тероризму і злочинів Путіна - їхнього "вожака", якого вони начебто обрали. І отримують бумеранг історії. У вигляді тероризму міжнародних груп. У вигляді тероризму своїх же спецслужб, спрямованого проти цивільної маси рабів і підданих", - додав експерт.

Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло понад 130 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито понад 130 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.