Рота з танками, БТР та БМП була розбита українськими військовими на Донеччині (ВІДЕО)

Українська розвідка завчасно виявила пересування противника

Російські окупанти вдалися до чергового штурму позицій 46-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України. До лінії оборони українських десантників висунулася повноцінна рота, посилена 2 танками, 2 БТР і 5 БМП.

"Наша розвідка завчасно виявила пересування противника.

По колоні було завдано артилерійського ураження, завдяки чому 4 одиниці техніки було підбито ще під час висування. Іншу частину росіянських бляшанок, якій вдалося доїхати до наших підрозділів, майстерно знищили пілоти FPV-дронів і розрахунки ПТКР", – зазначили у бригаді.

Говорячи сухою мовою армійських звітів, "противник не досягнув успіху і відмовився від подальших дій".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Українські військові знищили ЗРК окупантів за 25 мільйонів доларів (ВІДЕО)

Один дрон військових ЗСУ завдав окупантам збитків майже на 25 мільйонів доларів. Пілоти БПАК "Перун" з 42-ї окремої механізованої бригади відправили на металобрухт зенітний ракетний комплекс "Тор-М2".

Цей точний удар не лише позбавив супротивника дорогої техніки, а й залишив його без прикриття у повітрі. Відео знищення ворожого ЗРК опублікували військові.

Читайте також: Сили оборони завдали ударів по окупованому Криму

Учора вночі завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. В районі об’єкту зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.