Російські війська захопили ще один населений пункт: новий удар по Донеччині

Нові захоплення в Донецькій області: російські війська окупували Левадне

Російські війська зайняли ще один населений пункт у Донецькій області — село Левадне. Такі дані оприлюднили аналітики проєкту DeepState. За їхніми словами, ворог також активізувався біля кількох інших населених пунктів — Шахтарського, Новоукраїнки, Богоявленки, Новодарівки, Стельмахівки, в Гірнику та Олександрополі.

Окупанти продовжують просуватися та намагаються зміцнити свої позиції. Особливо напружена ситуація спостерігається на лінії Шахтарське-Богоявленка, де, за даними аналітиків, помічено пересування колони з щонайменше дев’яти одиниць важкої військової техніки.

Аналітики зазначають, що в районі Шахтарського ворог здійснює постійні переміщення, і поводиться там, як на підконтрольній йому території. Окрім цього, зафіксовано штурмові дії на західних околицях сіл Богоявленка та Новоукраїнка.

"На Шахтарське сьогодні відбувався накат колони з щонайменше 9 ОВТ. Окупанти намагаються повноцінно закріпитися в селі і їздять туди як до себе додому. Ворог штурмує західні околиці Богоявленки та Новоукраїнки", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники проводять агресивну мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. Зазначається, що особливу увагу окупанти приділяють молодим чоловікам. Представники окупаційної “влади” запитують про їхню діяльність, місце роботи та ставлення до "спеціальної військової операції". Якщо людині не вдається уникнути настирливих рекрутерів, вона змушена вислуховувати лекцію про “патріотизм” та “переваги” служби в армії РФ.