Російські добровольці відповіли на питання, чий Крим

Легіон "Свобода Росії" звернувся до жителів Криму із закликом про сприяння, російською та кримсько-татарською мовами

Легіон "Свобода Росії" своїм зверненням до мешканців півострова окреслив свою позицію щодо майбутньої територіальної приналежності Криму. Про це повідомляють "Коментарі".

"Ми не визнаємо квазі-референдум 2014 року і злочинну інтервенцію військ РФ на півострів, - заявили сьогодні в легіоні "Свобода Росії". - Легіон вважає справою обов'язку повернути Україні те, що її по праву, щоб мати можливість із чистою совістю будувати нову Росію".

Крім цього, легіонери попросили кримчан про сприяння:

"Ми потребуємо вашої підтримки, щоб наблизитися до нашої спільної Перемоги. Просимо вас повідомляти нам про: точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (геоприв'язка з координатами), місця проживання керівного складу окупаційних військ (геоприв'язка з координатами), місця розташування та маршрути пересування військової техніки, точні дані місцевих колабораціоністів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв'язка з координатами, ПІБ, посади та місце роботи); особах, які "співчувають" окупантам та іншим прихильникам окупаційної влади, та їх дані", - сказано у заяві.

Кримчан, які залишилися вірними Україні, просять уникати цих об'єктів, а якщо вони мешкають поряд з ними — повідомити про це.

"Нам дороге кожне життя, і ми зробимо все, щоб його зберегти", - зазначають легіонери.

Нагадаємо, що спроба анексії Росією Донбасу і наступне (24 лютого 2022 року) за цим вторгнення РФ в Україну стартували з відторгнення Криму в лютому 2014 року.

Тим часом, Папа Римський переніс операцію: що сталося.

Ступка "обдурив" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП.

А Лукашенко зробив несподівану заяву: такі слова не сподобаються Путіну.