Росіяни випустили ракети по Миколаєву: є загиблі та поранені

У місті пролунало щонайменше сім вибухів

Уночі, 15 жовтня, близько 02:30, ворог атакував місто Миколаїв, попередньо ракетами типу С-300. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

У місті близько 02:30 пролунала серія вибухів. Після цього було оголошено повітряну тривогу. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу балістики.

Повторні вибухи було чути о 02:33, ще серія вибухів пролунала о 02:37.

Канал Повітряних сил повідомляв про загрозу застосування балістичного озброєння, а згодом — про швидкісні цілі на Миколаїв.

За даними очільника ОВА, пошкоджено інфраструктурний обʼєкт, ресторанний комплекс, торгові павільйони, житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі, тривають заходи з ліквідації. Внаслідок обстрілу загинула жінка, поранення отримали 16 людей, з них трьом надано амбулаторну допомогу.

Суспільне опублікувало фото наслідків нічної атаки на місто.


За даними ДСНС України, в одному з жилих районів міста пошкоджено інфраструктурний об'єкт, приватні житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі, що вже ліквідовані на площах 30 та 400 кв. м.

Окрім цього, в іншому районі горіли ресторанний комплекс й торгівельні павільйони. Пожежу локалізовано на площі 1400 кв. м. Триває ліквідація.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Волині начальника відділу прикордонного загону посадили на 15 років: що він скоїв

За матеріалами Служби безпеки та Держприкордонслужби реальний термін ув’язнення отримав російський агент, який діяв на Волині. Мова йде про 40-річного помічника начальника відділу місцевого прикордонного загону, якого дистанційно завербувала фсб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресцентру Служби безпеки України.

За інструкцією російської спецслужби агент збирав інформацію про пункти базування, маршрути руху та наявне озброєння Сил оборони, які залучені до захисту регіону. Найбільше окупантів цікавили локації укріпрайонів та орієнтовна кількість особового складу українських військ на оборонних лініях. Контррозвідники СБУ своєчасно затримали зрадника у червні цього року і встановили його російського куратора. Ним виявився кадровий співробітник фсб Олексій Добрицький, який дислокується у тимчасово окупованому Луганську. За матеріалами Служби безпеки суд призначив "кроту" 15 років тюрми з конфіскацією майна та позбавленням військового звання. Фото – за посиланням.