Росіяни обстріляли свій десантний полк на лівому березі Дніпра

По російських десантниках одночасно працювала як українська артилерія, так й артилерія окупантів

У районі Кринків Херсонської області російські артилеристи обстріляли своїх окупантів з нещодавно сформованого 328-го полку. Не витримавши обстрілів з двох сторін, ті просто залишили ключові позиції і втекли. Про ситуацію на лівобережжі Херсонської області, повідомляють самі ж окупанти великого пабліку "ВДВ за Честность и Справедливость".

У своєму повідомленні російські окупанти скаржаться, що полк без збою лишив позиції та відійшов. Але звинувачувати їх у цьому нібито не треба.

"По позиціях полку постійно працювала як артилерія противника, так і наша арта, яка чомусь дуже часто помилялася в координатах і накривала своїх", - пишуть окупанти.

Окупанти скаржаться та виправдовуються, що десантники не витримали "вогню з двох сторін" і відійшли.

А ще - обстріл нового перекинутого полку у російському Telegram-каналі називають "бойовим хрещенням" і описують ситуацію приказкою "перший млинець нанівець". Тож росіяни вірять, що "з часом все налагодиться".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни почали використовувати танки-камікадзе на одному з напрямків фронту. Армія РФ через місяць спроб таки не змогла захопити Авдіївку, тому почала використовувати нову тактику проти українських сил – відправляє на позиції ЗСУ танки-камікадзе або іншу важку техніку. Про це повідомляє начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

Російські окупанти розраховують на те, що важка бронетехніка у кілька тонн зможе доїхати до українських позицій, де і вибухне. Однак нова тактика росіян не працює, адже ЗСУ створили мінні поля, через які не можуть прорватись росіяни.