Росіяни не здатні ліквідувати наслідки негоди на захоплених територіях: деталі

Росіяни не спроможні організувати роботу комунальників на окупованих територіях України

Після негоди, яка прокотилася півднем України, російські окупанти занурили захоплені території в комунальний хаос. Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров, пише портал "Коментарі".

За словами Федорова, загарбники досі не спромоглися ліквідувати наслідки негоди, які кілька днів тому обрушилася на Азовське узбережжя.

Зокрема, відзначив мелітопольський голова, у Бердянську на частині вулиць досі немає світла та відсутнє водопостачання, а в Кирилівці підтопленими залишається частина баз відпочинку.

Федоров повідомив, що в Мелітополі після негоди на вулицях з'явилися зграї бездомних собак, через що дорослі і діти бояться виходити з помешкань. У місті також виникли проблеми з вивезенням сміття, у зв'язку з чим на вулицях накопичуються побутові відходи.

А в окупованому Токмаку, розповів Федоров, у багатоповерхових будинках внаслідок негоди завелися зграї гризунів і тарганів.

Очільник Мелітополя додав, що у виникненні безладу немає нічого дивного, позаяк окупанти принесли з собою на захоплені території тільки хаос і розруху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у тимчасово захопленому місті Енергодар Запорізької області новоприбулі російські військовослужбовці заселяються у квартири місцевих мешканців. Такі дії допустимі для окупантів, позаяк у РФ не існує поняття “приватна власність” та абсолютно відсутня культура поваги до неї.

"Коментарі" також писали, що на тимчасово окуповані території Луганської області прибула нова партія вчителів з Росії, які займатимуться русифікацією місцевих школярів. Нову партію "гастролерів" з Тюмені окупанти завезли до шкіл міста Сорокине.