Росіяни атакують танками і піхотою: ворог знову штурмує українське місто

Українські військові мужньо тримають оборону в напрямку міста Часів Яр та завдають значних втрат російським військам

Російська армія втрачає значну кількість особового складу та військової техніки під час своїх штурмів в напрямку міста Часів Яр на Донеччині. Про це сказав керівник пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков.

Як він стверджує, окупанти намагаються провести штурмові дії в самому місті, вони активно атакують мікрорайон Новий.

"Також посилює штурмові дії - це напрямок Іванівське, Богданівка, Калинівка та не залишає поза своєю увагою Кліщіївку, Андріївку", - сказав спікер бригади під час ефіру на телеканалі "Еспресо"

До того ж, загарбники припинили використовувати під час штурмів виключно піхоту і все частіше використовують механізовані підрозділи - бойові броньовані машини та танки.

Військовий повідомив, що російські загарбники запускають все наявне озброєння для проведення своїх наступів.

"Але наша оборона стоїть. Треба зазначити, що ми досить гарно знищуємо ворога. Росіяни втрачають значну кількість техніки й особового складу", - завершив Олег Калашніков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військовий оцінив будівництво фортифікацій. Український військовий з позивним "Алекс" прокоментував будівництво ліній оборони на різних напрямках поблизу фронту. За словами лейтенанта ЗСУ, найкращі захисні споруди та фортифікації побудовані на Запорізькому напрямку.

Український військовий проаналізував ситуацію на різних напрямках стосовно ліній оборони, які знаходяться за передовими позиціями СОУ та заявив, що з цим багато проблем, а деякі ділянки досі взагалі не обладнані. За словами військового, найкраща ситуація на Запорізькому напрямку.