РФ знову вдарила по житловому району Харкова: що відомо про загиблих

Окупанти продовжують завдавати удари по Харкову

Російські окупанти завдали черговий удар по житловому району Харкова.

Як повідомив мер міста Ігор Терехов, росіяни, ймовірно, завдали удар керованими авіаційними бомбами.

Внаслідок ворожого удару загинув один мешканець Харкова, також є поранені.

За словами очільника міста, усім постраждалим надається необхідна гуманітарна допомога та пропонується дах над головою.

Він повідомив, що всі профільні муніципальні служби працюють на місцях влучання разом з працівниками ДСНС, правоохоронцями та волонтерськими організаціями.

"Росія — держава-вбивця. І рано чи пізно вона відповість за кожне зруйноване нею життя", - додав Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай посилює підтримку військово-промислового комплексу Росії, що створює проблеми не лише Україні, але й несе загрози Заходу. Ентоні Блінкен розповів союзникам, що допомога Китаю Москві досягає таких масштабів, які "викликають занепокоєння". Китай надає Росії певні інструменти та ресурсів, а також проводить технічні експертизи.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що винищувачі F-16 не зможуть кардинально змінити ситуацію на полі бою в Україні. "Той факт, що країни НАТО постачають F-16, а також навчають пілотів і постачають озброєння для F-16, є ще одним прикладом значної військової підтримки України з боку союзників по НАТО. Але жодна система не змінить ситуацію на полі бою. Це не срібна куля, яка може змінити військовий конфлікт", — сказав Єнс Столтенберг.