РФ розбудовує репресивну машину в окупованих регіонах: що відомо

Ворог створює на захоплених територіях фейкові суди

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники активно набирають судових приставів до фейкових судів.

Як пише Центр національного спротиву, суддів, які виносять юридично нікчемні вироки українським громадянам на окупованих територіях, призначають з РФ, а їхню обслугу намагаються набирати з місцевих жителів. Наразі росіяни активно шукають приставів.

"Якщо на тимчасово окупованих територіях Херсонщини росіяни відкрили “школу приставів”, то на Запоріжжя вони беруть всіх без досвіду будь-якої роботи та обіцяють соціальний пакет і високі зарплати", - повідомляє Центр спротиву.

Центр національного спротиву наголосив, що робота приставом є участю у репресіях проти українського народу, а тому вважається тяжким злочином без терміну давності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США посилюють тиск на Китай, послаблюючи його економічні спроможності та вплив в Азії, заявив політолог Андрій Городницький. "Китай зараз дуже сильно потерпає від США. Тиск Штатів посилився після візиту Путіна до Китаю та чергового нагнітання ситуації навколо Тайваню, оскільки, попри візит Сі Цзіньпіна до Європи та зустріч з Макроном, Пекін вирішив продовжувати політику підтримки Росії", – розповів політолог.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ватажок Чечні Рамзан Кадиров 8 червня таємно одружив двох своїх синів — 17-річного Елі та 16-річного Адама. За інформацією російських опозиційних ЗМІ, дружиною старшого сина глави Чечні стала онучка депутата Держдуми Адама Делімханова, якого називають двоюрідним братом Кадирова. Проаналізувавши соцмережі матері нареченої, Хеді Делімханової, журналісти встановили, що дружині Елі не більше 14 років.