РФ намагається розвинути наступ одразу на три міста: подробиці

Покровський напрямок продовжує залишатися пріоритетним для ворога.

Ситуація на Покровському напрямі, який став останнім часом одним із найгарячіших на фронті, говорить про те, що РФ, ймовірно, намагається розвинути наступ на Покровськ, Мирноград і Селідове. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник ОСГВ "Хортиця" Назар Волошин.

"Основні зусилля російських військ зосереджуються, ймовірно, на спробі прорвати нашу оборону та розвинути наступ у напрямку населених пунктів Покровськ, Мирноград та Селідово. Адже в районі Нетайлово ситуація характеризується високою активністю ворога", - констатував військовий.

За словами спікера, зокрема, ворог намагається вийти до великих населених пунктів Курахово та Покровськ, щоб розвинути наступ на захід від Авдіївки та Мар'їнки.

"Ну і, звичайно, після Очеретиного вони якраз рвуться до магістралі Покровськ – Костянтинівка. Можливо, у них є така мета захопити Покровськ та життєво важливу трасу якраз на Костянтинівку", – зазначив Волошин.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Вашингтон найближчими тижнями оголосить про нову партію військової допомоги Україні. Таку заяву зробив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван.

"Думаю, найближчими тижнями ви можете очікувати оголошення про подальші поставки важливих можливостей Україні", - зазначив радник.

За словами радника Джо Байдена, Україна опинилася у поганій ситуації через затримки з американською допомогою. Однак на сьогодні Сили оборони "зміцнюють лінії" у ключових місцях та зупиняють наступ окупаційних військ на північ від Харкова.