РФ атакувала Херсонщину з артилерії, мінометів та БпЛА: скільки постраждалих

Внаслідок російських атак пошкоджено 14 приватних та п’ять багатоквартирних будинків

Внаслідок чергових атак російських окупантів на Херсонщині постраждали п'ятеро людей, а також пошкоджено 19 будинків. Слідчі ретельно документують наслідки воєнних злочинів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Російські війська обстріляли цивільні об’єкти у Херсонському та Бериславському районах з артилерії, мінометів та за допомогою безпілотників. У результаті ударів під вогнем опинилися такі населені пункти, як Херсон, Садове, Антонівка, Дар’ївка, Комишани, Придніпровське, Токарівка, Нововоронцовка та інші.

Зокрема, ворог завдав ударів безпілотниками типу "FPV" по Бериславу та Нововоронцовці. Вибуховими пристроями пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки. У Херсоні російські дрони атакували поштове відділення, внаслідок чого тяжкі поранення отримали 39-річний чоловік та 58-річна жінка. У чоловіка діагностовано уламкове поранення грудної клітини, у жінки — травми обличчя, грудної клітини та живота.

Окрім цього, у прибережній зоні Корабельного району в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено приватний будинок, а в Кізомисі постраждали 59-річна жінка та 50-річний чоловік, які отримали вибухові травми та струс мозку.

На місцях ударів працювали слідчі, криміналісти та вибухотехніки, фіксуючи наслідки злочинів російської армії.

Нагадаємо, ворожі війська завдали авіаційних ударів по Харкову. За даними міського голови Харкова Ігоря Терехова, нічні удари прийшлися по лісосмузі Шевченківського району. Тип ракет, якими били по Харкову, встановлюється. На місці "прильотів" почалася пожежа.