Ракетний удар по Запоріжжю: повідомили нові подробиці

Є загроза повного руйнування будинку у Запоріжжі

Стало відомо, що зросла кількість загиблих від ракетного обстрілу житлового будинку у Запоріжжі. В результаті чергового злочину російських окупантів загинуло вже 13 мирних жителів, серед них є дитина. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка.

Відомо, що наразі від російського обстрілу вже постраждали 89 мирних жителів, серед них 11 дітей, які отримали поранення різного ступеня. Окрім цього існує загроза, що житловий будинок може повністю обвалитися.

"На цей час тривають рятувально-пошукові роботи. Продовжують людей діставати з-під завалів. Існує загроза повного руйнування будинку", - повідомив Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що президент відреагував на теракт росіян у Запоріжжі, де загинули 12 людей. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що на росіян, винних у теракті в Запоріжжі 9 жовтня, внаслідок якого загинули 12 осіб, чекає покарання російських окупантів. Знову жорстокі удари по мирних людей. У житлові будинки просто посеред ночі. Вже зараз відомо про 12 загиблих. 49 постраждалих у лікарні, із них 6 дітей, відреагував Володимир Зеленський. Глава держави назвав нелюдями та терористами, заявивши, що доведеться відповідати не лише виконавцям, а й тим, хто віддав цей наказ. Всім цим людям доведеться відповідати як перед законом, так і перед людьми. Варто зазначити, що в ніч проти 9 жовтня Росія здійснила атаку по Запоріжжю, випустивши десяток ракет.