Рада заборонила російську церкву: чому для цього знадобилося 30 років

Верховна Рада заборонила діяльність в Україні релігійних організацій, які пов'язані з РФ

Для того, щоб в Україні заборонили російську церкву, на голови людей мали почати падати російські ракети, заявив політичний експерт, офіцер ЗСУ Микола Мельник.

"Коли ми казали, що УПЦ МП - вороги, які працюють на Росію, - вони сміялись. Коли ми вимагали її знищення на території України - нас називали радикалами і "войовничою меншістю". Коли їх дупи відчули російські ракети - вони заборонили УПЦ МП", - відзначив Микола Мельник.

Як відомо, Верховна Рада 265-а голосами підтримала заборону УПЦ МП.

"З перемогою тих, хто 30 років вів війну з ворогом і нарешті добився перемоги", - додав політолог.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що взяття ЗСУ під контроль міста Льгов у Курській області дасть реальну можливість перерізати логістику росіянам на стратегічному рівні, вважає військовий експерт Defense Express Іван Киричевський. "Наша авіація бомбить об'єкти на території РФ, це вже було офіційно визнано. Тут ще виникає питання: де ми набрали керованих авіабомб, щоб бомбити територію РФ? Бо ж мова була про те, що ми від західних союзників начебто отримуємо лише 100-130 одиниць різних авіабомб на місяць, тому більше там не вижмеш, а власного озброєння у нас немає. А тут трапляються якісь дива, тобто в умовах переваги противника у повітрі наша авіація керованим авіаційним озброєнням б’є по російській інфраструктурі", — прокоментував військовий експерт.

Також портал "Коментарі" писав, що російські загарбники просунулися на Покровському напрямку в бік міста Селідове та підійшли до терикону між селами Михайлівкою та Маринівкою. Як пише військовий "Айдара" Станіслав Бунятов, якщо окупанти закріпляться там, то "буде дуже сумно". Російські провоєнні пабліки зазначають, що це панівна висота над Селідовим. Офіцер із позивним "Алекс" повідомляє, що росіяни вже за півтора кілометра від сусідньої Новогродівки та засилають туди диверсійно-розвідувальні групи.