Путін вперше висловився щодо контрнаступу України та заявив, що війна може стати серйознішою

Путін погрожує Україні жорсткою відповіддю.

Президент Російської Федерації Володимир Путін на саміті Шанхайської організації співробітництва з посмішкою відповів на питання про український контрнаступ та заявив, що відповідь РФ може бути сильнішою, якщо її армія буде й надалі під тиском. Про це пише видання Reuters.

Війну та повномасштабне вторгнення Росії в Україну Путін називає потрібним кроком для захисту його країни. Лідер РФ вважає, що Захід прагне розвалу Росії. За словами Володимира Путіна російська влада не поспішає з ситуацією в Україні, але всі цілі, які стоять перед армією РФ буде досягнуто.

Київська влада заявила, що почала і веде активну контрнаступальну операцію. Ну, подивимося, як вона буде розвиватися і чим закінчиться, - посміхнувся і відповів Путін.

Це була перша реакція очільника Росії на вдалу наступальну операцію українських військ на сході країни. Раніше Путін не коментував провал і втечу російських військових, що обурювало громадян РФ.

Після звільнення кількох міст, Росія завдала ракетного удару по важливих інфраструктурних об’єктах. Як виявилось це помста РФ, за вигнання їх з окупованих територій України. Путін також дав коментарі стосовно цих атак і наголосив, що це тільки попередження, відповідь буде ще серйознішою, якщо ситуація в регіоні буде розвиватись в поганому руслі для РФ.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про розмову генсека ООН з Путіним. Лідер організації заявив, що не варто очікувати на мирну угоду між Україною та Росією найближчим часом.

Також "Коментарі" писали про дивну заяву президента Російської Федерації, яка прозвучала на саміті ШОС.