Путін не приховує захоплення від того, що відбувається на фронті: що заявив

Диктатор похвалився темпами наступу окупантів на Донбасі

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що російські окупаційні війська просуваються на Донбасі значними темпами, не метрами, а кілометрами. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Під час відкритого уроку з російськими школярами Володимир Путін почав хвалитися, що "тепер йдеться не про те, щоб рухатися 200, 300 метрів уперед" на Донбасі.

Диктатор заявив, що таких темпів настання давно не було.

"Російські збройні сили ставлять під контроль уже території не по 200 – 300 метрів, а квадратними кілометрами", – сказав правитель країни-агресора.

Володимир Путін також назвав операцію ЗСУ у Курській області Росії "провокацією" та спробою зупинити наступ Росії на Донбасі, яка нібито не вдалася.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Путін заявив, що Москва нібито не відкидала мирних переговорів з Україною для закінчення війни. Однак Кремль зосередив увагу на боях у Курській області.

Володимир Путін виступив на відкритому уроці "Розмова про важливе" у місті Кизил у Республіці Тива. Під час розмови Путін зробив кілька пропагандистських заяв щодо мирних переговорів та боїв у Курській області на території Росії.

"Росія розбереться з українськими бандитами в Курській області, які прагнули дестабілізувати обстановку в прикордонних", - заявив Путін.

Також російський диктатор розповів, що нібито у Кремлі не проти мирних переговорів, але Росія насамперед хоче вирішити ситуацію з українським наступом у Курській області.

"Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів, але потрібно розібратися з бандитами, що проникли на територію Росії", - сказав Путін.