"Приліт" HIMARS по скупченню російських військ: багато загиблих (ВІДЕО)

Окупаційні пабліки повідомляють, що влучання сталося на Донеччині

В Донецькій області Сили оборони завдали ударів касетними боєприпасами HIMARS по скупченню окупантів. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов з посиланням на російські пропагандистські пабліки.

На відео, зокрема, видно велику кількість ліквідованих окупантів на одному з полігонів.

"Пабліки ворога повідомляють про ліквідацію мінімум п’ятидесяти російських військовослужбовців", – пише Бутусов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ГУР провело "акт відплати" в росії (ФОТО)

11 вересня 2024 року в місті єкатєрінбурґ у росії пролунав вибух біля контрольно-пропускного пункту військової частини, в якій базуються військовослужбовці росгвардії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

У ГУР зазначають, що це був акт відплати причетним до організації катівень на окупованих територіях України російським загарбникам, який здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля, яке діє проти путінського режиму на території держави-агресора.

Виготовлений ними вибуховий пристрій уламкової дії загальною масою 6 кг приховано розмістили біля КПП росгвардійців. В результаті детонації був підірваний ворожий особовий склад, пошкоджень зазнала автомобільна техніка російських злочинців.

Читайте також: ГУР знищили російський літак над Чорним морем (ВІДЕО)

Під час операції в акваторії Чорного моря воїни спецпідрозділу ГУР МО України знищили російський бойовий літак Су-30СМ влучанням з ПЗРК. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ. Повідомляється, що винищувач, який упав у море, належав до складу 43 окремого морського авіаційного полку вкс рф, який базується на аеродромі міста Саки у тимчасово окупованому Криму. Окупанти втратили зв’язок зі своїм бойовим бортом 11 вересня 2024 року близько 5 ранку. Орієнтовно через три години росіяни розпочали пошуково-рятувальну операцію із залученням літака Ан-26, а також гелікоптерів Мі-8 та Ка-27.