Поранений на фронті колишній міністр звернувся до Зеленського та (ВІДЕО)

Володимир Омелян виступив з пропозицією

Колишній міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який отримав поранення на фронті внаслідок удару ворожого КАБа по позиціях, звернувся до президента України Володимира Зеленського із проханням залучити до Збройних Сил України ексміністрів та депутатів різних рівнів. Відеозвернення було опубліковане на сторінці партії "Європейська солідарність" у Facebook.

Як зазначив Омелян, колишні чиновники, які стали мільйонерами або мільярдерами, повинні підтримати військових, навіть якщо не безпосередньо на передовій, то хоча б у штабах. На його думку, вони могли б допомогти тим підрозділам, яким обіцяли дрони, засоби радіоелектронної боротьби та інші ресурси, але ці обіцянки не були реалізовані. Він також наголосив на складній ситуації на Донбасі, де спостерігається просування ворога, і відсутність ефективних заходів з боку влади, спрямованих на укріплення фортифікацій та забезпечення військових необхідними ресурсами.

Раніше Омелян у своєму дописі на Facebook також звертався до президента Зеленського з аналогічним проханням мобілізувати колишніх посадовців. Іронічно він зазначив, що міністри часів Порошенка в ЗСУ вже майже всі на фронті, тому настав час мобілізувати чиновників із нинішньої влади.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Чорновол звернулася до Зеленського. Військова, екс-нардеп Тетяна Чорновол закликала президента Володимира Зеленського ветувати закон про перехід на зимовий час, адже тоді українців чекає життя в темряві, чого немає в жодній країні, і це на додачу до війни і відключень.

За її словами, в наш військовий енергодефіцитний час раціонально залишити зміну зимовий/літній час, або перейти на цілорічний літній час.