Помилка Путіна не в прорахунках: у ГУР пояснили, у чому жорстоко помилився диктатор

Основний "прокол" російського диктатора полягає не в прорахунках, зазначив голова ГУР Міноборони України Буданов

Ключова помилка російського диктатора Володимира Путіна щодо України полягає у тому, що його відірвали від реальності. Російський президент абсолютно не володіє ситуацією, яка є насправді. Це вже стратегічний програш РФ. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Крим.Реалії" розповів голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"...його (Ред. – Путіна) відірвали від реальності - це і є його головна помилка. Не в прорахунках, а в тому, що відірвали від реальності. Ось у чому його помилка", - заявив глава ГУР.

Кирило Буданов додав, що внаслідок повномасштабного вторгнення Росія отримала багато серйозних проблем, зокрема стала дипломатичним вигнанцем.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у країни-агресора достатньо залишився тільки людський ресурс. Противник може тримати оборону в окупації хоч усе життя, якщо Україна не діятиме. Таку заяву зробив в інтерв'ю Радіо Свобода зробив голова ГУР МО України Кирило Буданов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – повідомлення ГУР Міноборони України про те, що Кремль має намір мобілізувати на війну проти України ще як мінімум 450 тисяч людей, дають привід задуматися про те, що Путін не відмовився від своїх початкових планів і готовий йти на ескалацію у війні. Що змусить Путіна піти на компроміс у війні? Чи є ризики від того, що російське керівництво планує мобілізувати до півмільйона людей? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.