Покровськ у вогні: окупанти знищують критичну інфраструктуру

Без світла залишилось понад півтори тисячі абонентів

Знищені приватні будинки та господарчі споруди. Ворог продовжує завдавати ударів по Покровську. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської МВА.

Минулої доби громада перебувала під обстрілами. Під ворожий вогонь потрапила північно-західна частина міста.

1 жовтня о 22:18 внаслідок обстрілу повністю знищено понад 10 приватних домоволодінь, 7 господарчих споруд та автівки покровчан.

Крім житлової забудови Покровської громади російські війська продовжують бити по критичній інфраструктурі, зокрема, енергетичним обʼєктам. Так, внаслідок влучання в електричну підстанцію, розташовану за межами громади, без електропостачання залишились близько 1500 абонентів, серед яких жителі с. Котлине (частково), с. Новоолександрівка, с. Вовкове, с. Солоне, с. Нововасилівка, с. Успенівка.

"Врятувати людські життя сьогодні може лише евакуація! Збережіть себе та своїх близьких", – закликають у місцевій владі.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти зранку вдарили по Харкову КАБами

О 4:10 ворог влучив КАБом у Київському районі Харкова. Пошкоджено гаражі в кооперативі, без постраждалих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова

За даними мера Харкова Ігоря Терехова, через обстріл авіабомбою пошкоджено гаражний кооператив, автомобілі та приватні житлові будинки. На щастя, жертв немає. Профільні служби продовжують обстеження місця події. Деталі – за посиланням.