Плани Путіна в Україні зірвано: російські добровольці розкрили деталі

Російські добровольці заявляють, що їхній рейд до РФ зірвав плани Путіна щодо наступу

Прорив кордону РФ дозволив перекреслити плани армії російського диктатора Володимира Путіна щодо наступу, присвячених "перемозі" на виборах президента. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час прес-конференції розповів боєць легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський.

Боєць розповів, що люди, які сьогодні перебувають у Кремлі, дуже люблять символізм. Саме тому намагаються присвятити якісь свої наступи чи інші "досягнення" якимось датам, як приклад 9 травня, день народження диктатора чи річницю повномасштабного вторгнення.

"Путінська армія збиралася проводити суттєву атаку, приурочивши це до виборів, а точніше кажучи, до інавгурації, яка має відбутися. Відповідно наша операція у військовому сенсі зірвала ці плани російської армії", - заявив боєць легіону "Свобода Росії".

Він додав, що прорив кордону Росії змусив ворога перекинути значні сили, зокрема з Харківського та Куп'янського напрямків, щоб утримати Бєлгородську та Курську області.

"Поки що свої (Ред. - Бєлгородська та Курська області). Фактично ми зірвали плани щодо настання збройних сил РФ, приурочені до виборів і перепризначення Путіна", - додав Олексій Барановський.

Читайте також на порталі "Коментарі" - влада ще одного російського міста закликала жителів евакуюватися.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що показав рейд добровольців на прикордонні РФ: як змушений реагувати путінський режим. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому порталу.