План перемоги Зеленського: чи вірять українці у його реальність

Кожен четвертий українець вважає реальним план перемоги Зеленського у війні.

Президент України Володимир Зеленський анонсував план перемоги, який буде представлено у США Джо Байдену, а згодом й іншим світовим лідерам. План перемоги у війні складається з чотирьох основних пунктів: безпека України, Курська операція, поставки озброєння та економіка. Ще один додатковий п’ятий пункт буде відігравати роль після закінчення війни в Україні. Компанія Active Group провела дослідження та запитала українців, як вони ставляться до плану перемоги від Зеленського.

Згідно з результатами опитування Active Group, 4,6% українців вважають, що план перемоги Зеленського повністю реальний. Ще 21,5% вказали, що вважають його більшою мірою реальним. Натомість ті, хто вважає план перемоги повністю нереальним – 13,3%. 27,8% визнали його більшою мірою нереальним. 32,9% не змогли відповісти на питання.

Також Active Group запитали респондентів, як вони оцінюють зусилля української влади щодо наближення перемоги. 7,5% опитаних вказують, що українська влада робить усе можливе для перемоги. 2,9% зазначили, що повністю справляється, а 31,2% обрали варіант справляється більшою мірою.

18,1% респондентів вважають, що українська влада повністю не справляється з наближенням перемоги, а ще 30,2% - більшою мірою не справляється. 10,1% респондентів не відповіли на питання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці назвали мінімальні умови за яких Україна має йти на мирні переговори з Росією щодо закінчення війни.

Також "Коментарі" писали, що видання The Times дізналось про нові деталі плану перемоги Зеленського.